Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам сайт?
Total 24 common:people_all_forms

Батьківські збори в 11 класі "Порядок проведення НМТ"

Date: 30 травня 2022 о 11:26, Refreshed 30 травня 2022 о 11:49
99 views

30 травня 2022 року в 11 класі були проведені батьківські збори на тему "Особливості проведення НМТ у 2022 році". Директор школи Л.Нестерук поінформувала батьків та учнів про завершення навчального року, заступник директора Н.Побочій познайомила учнів та батьків з наказом МОН №433 від 12 травня 2022 року "Про затвердження Порядку проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту", створення спеціальних умов для учнів з особливими освітніми потребами, зумовленими станом здоров’я, про порядок визначення результатів, апеляції тощо. Учителі М.Михайлов, А.Чорномаз, М.Палажченко розповіли про особливості проведення НМТ у формі комп’ютерного онлайн-тестування, дали докладну інформацію про блок НМТ з української мови, математики та історії, запропонували учням демонстраційні тести. Класний керівник Ю.Лощиць дала відповіді на питання, які хвилювали батьків та вручила кожному випускникові "ПАМ’ЯТКУ щодо участі в НМТ у 2022 році"
.

ПАМ’ЯТКА

 для випускників 11 класів щодо участі в НМТ

 у 2022 році

1. Ви остаточно знаєте, що Вам потрібно здавати НМТ (національний мультипредметний тест) для вступу до вищого закладу світи України у 2022 році - ця ПАМ’ЯТКА для Вас.
2. Якщо Ви ще не знаєте достовірно, чи потрібно Вам для вступу до вищого закладу освіти України у 2022 році здавати НМТ, – тоді дочекайтеся до 31 травня, тому що всі вищі заклади освіти України на своїх сайтах мають розмістити свої Правила вступу до даного закладу
Якщо Вам потрібен НМТ - тоді треба підтвердити своє бажання взяти участь у НМТ. Адміністрація Вашого закладу освіти встигла зареєструвати Вас на ЗНО у лютому 2022 року, і у кожного з вас є Інформаційна сторінка на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО). Тому треба зайти на свою Інформаційну сторінку на сайті УЦОЯО за логіном (7 цифр) і паролем (4 цифри), які вам надіслані на Ваш телефон або номером Сертифікату (7 цифр) та пінкодом (4 цифри), які були вказані у вашому реєстраційному Сертифікаті.
Перший етап підтвердження бажання участі в НМТ треба зробити упродовж 20 травня – 07 червня. Також під час входу до своєї Інформаційної сторінки Ви маєте вибрати, у якому із запропонованих Вам міст України чи країн Європи Ви бажаєте пройти НМТ. На жаль, Донецької та Луганської областей у переліку Ви не знайдете.
Другий етап підтвердження участі у НМТ з 21 червня по 07 липня, коли Ви зможете або підтвердити або змінити місце, де Ви бажаєте пройти НМТ.
Якщо Ви зайдете на свою Інформаційну сторінку обидва рази (перший та другий етап підтвердження участі), тоді до 12 липня з Вашої Інформаційної сторінки ви зможете завантажити Запрошення - перепустку, у якій буде вказаний день, час та адреса, за якою Вам треба буде з’явитися в тимчасовому екзаменаційному центрі (ТЕЦ), щоб пройти НМЦ. Цю перепустку Ви маєте або вивести на папір, або сфотографувати на телефон. Для Вашої безпеки рекомендуємо не повідомляти стороннім особам місце і час Вашого тестування.
Таким чином Ви становитесь учасником першої «основної» сесії НМТ, яка відбудеться з 18 липня по 10 серпня. На ТЕЦ вам треба буде показувати паспорт та перепустку. Тест ви будете складати упродовж 120 хвилин на комп’ютері. Інформацію про результати сесії буде розміщено на Вашій інформаційній сторінці до 12 серпня.
Якщо з поважних причин (діє воєнний стан) Ви не змогли підтвердити свою участь у НМТ у ті терміни, про які було сказано вище, Ви зможете це зробити з 01 серпня по 10 серпня, отримати запрошення до 12 серпня, і тоді Ви зможете скласти НМТ під час додаткової сесії, яка пройде з 16 по 20 серпня. Результати отримаєте до 21 серпня.
Можлива також така ситуація, що Ви змогли підтвердити своє бажання взяти участь у першій сесії, проте з поважних причин (діє воєнний стан) не змогли приїхати у конкретне місто у конкретний час. Тоді вам також треба буде ще раз підтвердити своє бажання взяти участь у другій сесії (дивись абзац вище) або «спеціальній» сесії (див. нижче).
Для тих, хто з поважних причин пропустив і додаткову сесію, буде ще одна «спеціальна» сесія 12-16 вересня, на яку треба буде надати підтвердження до 10 вересня. Результати – до 19 вересня.
Міністерство освіти і науки України затвердило Порядок проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту. Наразі документ проходить процедуру юстування. Він регламентує особливості проведення НМТ у формі комп’ютерного онлайн-тестування, створення спеціальних умов проходження іспиту для осіб з особливими освітніми потребами, зумовленими станом здоров’я, порядок визначення результатів національного мультипредметного тесту. Пізніше ми підготуємо для Вас пам’ятку з алгоритмом Ваших дій під час НМТ, бо, на жаль, пробного ЗНО у 2022 році не відбулося.
Бажаємо Вам успіхів у підготовці до НМТ! Усе буде добре!

 

Comments:
Only authorized users can leave comments.