Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам сайт?
Total 24 common:people_all_forms

Засідання педагогічної ради в режимі онлайн

Date: 27 квітня 2020 о 16:44, Refreshed 28 квітня 2020 о 22:30
97 views

Сьогодні, 27 квітня 2020 року, у Буртівській ЗОШ І-ІІІ ступенів на платформі Zoom відбулася онлайн-педрада з питання «Проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 навчального року». У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) Міністерство освіти і науки України надає роз'яснення щодо забезпечення підсумкового оцінювання учнів та організованого завершення навчального року (лист МОН України № 1/9-213 від 16 квітня 2020 року). Адміністрація закладу освіти акцентувавала увагу педагогічних працівників на здійсненні заходів, спрямованих на організоване завершення навчального року, організації оцінювання в умовах дистанційного навчання, яке є невід'ємною частиною освітнього процесу, звернули увагу на поточне, формувальне та підсумкове оцінювання, ведення класного журналу, здоров’язбережувальні заходи, пов’язані з попередженням перевантаження учнів, ще раз опрацювали механізм зарахування дітей до ЗЗСО.

Рішення педагогічної ради:

1. Завершити навчальний рік у закладі освіти до 1 липня 2020 року, а освітній й процес для учнів 1-9 класів завершити 29  травня 2020 року.

2.  Учителям 1-2 класів провести формувальне та підсумкове оцінювання, для учнів 3-4-х класів початкової школи, базової та профільної школи – поточне, формувальне та підсумкове (тематичне, семестрове, річне) оцінювання. Оцінювання результатів навчальної діяльності може здійснюватись у синхронному або асинхронному режимі.

3. Здійснити підсумкове оцінювання у 2019-2020 навчальному році з урахуванням результатів очного навчання у першому семестрі, січні-березні 2020 року та результатів дистанційного навчання в період карантинних обмежень.

4. Наприкінці навчального року не прводити для учнів будь-яких додаткових випробувань, як “дистанційних перевірочних робіт, усних опитувань,

5. На час дистанційного навчання у класному журналі може зазначатися тематика навчального матеріалу та домашніх завдань, форми роботи (онлайн-консультації, відеоуроки, скайп-конференції, тестування тощо).

6. Виставити річні оцінки у класні журнали у період не пізніше 6 робочих днів після завершення другого семестру (відповідно до шкільних наказів про структуру 2019-2020 навчального року) та можливості фізичного повернення педагогічних працівників до приміщень закладів освіти;

7. До 1 липня  педагогічною радою прийняти рішення про переведення учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти до наступного класу

8. Перевести до наступного класу учнів, які з різних причин не були охоплені дистанційним навчанням у період карантину, розробити для кожного з них індивідуальні навчальні плани щодо засвоєння пропущеного навчального матеріалу, затвердити їх  директором до початку наступного навчального року, організувати роботу з такими дітьми за індивідуальним навчальним планом до 01.07.2020 у разі відкриття шкіл у червні 2020 року та фізичної присутності дитини в населеному пункті, підтвердження можливості перебування учня в дитячому колективі, а також згоди батьків. У разі неможливості повернення учня до закладу освіти в період до 01.07.2020, освоєння ним пропущеного матеріалу за індивідуальним навчальним планом буде забезпечено у 2020-2021 навчальному році.

9.  Після проведення семестрового та річного оцінювання класним керівникам заповнити свідоцтва досягнень учнів 1-х, 2-х класів та табелі навчальних досягнень учнів 3-8-х. Учням, які продовжують навчання у цьому закладі, вищезазначені документи надіслати в електронному вигляді з подальшим врученням оригіналу документа на початку нового навчального року.

10.  Річне оцінювання випускників 9-х класів, звільнених від ДПА, здійснити на підставі результатів першого семестру, очного навчання упродовж січня-березня та результатів дистанційного навчання. Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти  завершити до 15 червня. Організувати видачу свідоцтв після ухвалення урядом рішень про зняття певних карантинних обмежень для здобувачів освіти та з дотриманням регламенту санітарно-епідеміологічної безпеки.

11. Після карантину  організувати додаткові консультації для учнів 11-го класу з предметів, які вони обрали для проходження підсумкової атестації у формі ЗНО.

12.  На початку наступного навчального року в закладі освіти  не проводити вхідного оцінювання.

13. Зарахування до 1 класу провести після завершення карантинних обмежень для закладів освіти.

Comments:
Only authorized users can leave comments.